Administrar

CRITICA DE ARTE.

FESTIVAL DELICATESSEN BCN ´10 EN GALERIA H2O

jesusmc | 17 Noviembre, 2010 11:30

FESTIVAL DELICATESSEN BCN´10 EN GALERIA H2O

  

El 16 de Octubre en el jardín de la galería H2O se celebró el primer festival Delicatessen con la idea de proponer intervenciones breves-buenas-intensas. Creo que Barcelona es una ciudad propicia para este tipo de propuestas. Desde la lejana atracción que la ciudad tuvo para artistas como Duchamp,Picabia o Arthur Cravan, pasando por liderazgo escénico-poético de Brossa y la luz roja irradiada por Carles Hac Mor  se ha creado un xup-xup que mantiene la olla en permanente ebullición.

  

Video:

                        

  

Artistas participantes.

  Alberto García Demestres Poeta, compositor, locutor. Deixeble i amic del poeta i crític literari Ignacio Prat. Ha intervingut en nombrosos festivals de música i trobades de poesia per tot Europa. Té publicats 18 CD’s de la seva obra. www.demestres.es    

 

 

 Dr. Flo Actor i DJ de LA FURA DELS BAUS i KIKU MISTU. Fundador junt amb Mikel Molina del grup de fusió TZABOO (DRO A Time WARNER Co), creadors del TzabooRagga i el HipHopHup. Personatge mediàtic i Mestre de Cerimònies MC. Disc Jockey. Artista plàstic i vídeo-creador. Model publicitari. Membre del jurat de POPSTARS, TODO POR UN SUEÑO (Tele5). www.myspace.com/Doctor_Flo.   

 

 

 David Ymbernon Artista visual que treballa amb diferents mitjans, premiat en diverses ocasions. Participa en festivals internacionals i d’altres esdeveniments artístics amb disciplines com ara màgia, poesia, pintura, arts escèniques, cuina… Posseït pel color taronja, tot el que fa se submergeix en una estètica personal difícil de definir.

 

 

 

    Cristina Casanova i Andrea Contino [KTON Y CIA] Cristina Casanova i Andrea Contino són els responsables de KTON Y CIA, entitat amb la qual treballen en creació multimèdia, música, direcció escènica i aplicacions online. www.ktonycia.com | www.instalacionespedagogicas.net     

 

 

 

Leo Bettinelli Compositor musical, improvisador i performer. Involucrat en l’escena de la música experimental i la improvisació, ha editat 7 àlbums en aquests corrents i 2 de música popular fusionada. Ha organitzat cicles de música i art a Buenos Aires i actualment organitza el festival Niños Consentidos (BCN). www.leobettinelli.com.ar    

 

 

 

 Meritxell Cucurella-Jorba [tx] El dígraf del desitx. Dues lletres per a un sol so. Poeta. No poetessa. Diu. I calla. Diu. I calla. Dirà que deia i que segueix dient… www.deldesitx.net

 

 

    Joaquín Jara  és un artista multidisciplinar. Totes les seves facetes, des de la intervenció en entorns naturals i urbans fins a la pintura, passant per l’escultura i les pel·lícules experimentals, conflueixen en un objectiu comú: entendre el procés de creació del retrat com a obra. www.joaquinjara.net    

 

 

 

 Anamor [José Antonio Delgado] Anamor és un cantant, un performer i un actor que no troba el seu paper. Un ésser a-identitari que es relaciona simbiòticament amb les experiències d’altres persones i s’alimenta d’elles creant una entitat multifacètica. Anamor: entre l’amor i el desamor, entre ser a partir d’altres i la personalitat múltiple que es defineix sent… www.anamor.es     

 

 

Sergi Quiñonero Poeta visual, editor i performer des de 1993, Llicenciat en Psicologia i Educador social. Ha publicat diversos llibres (p.e. Recerca 1968. Pont del Petroli, 2009). Exposa individual o col·lectivament i se’l pot veure sobre els escenaris recitant i executant accions poètiques. Ofereix xerrades i conferències.   

 

 

 

  Joan Simó Víctima, llei, violència, masclisme. Codirector amb Albert Vidal. Expulsat del programa El diario de Patricia d’Antena3 i censurat a Telecinco. Creador de l’obra Quiero ser normal.  

 

 

  Joana Brabo De formació grafista i il·lustradora, al 2006 inicia el seu projecte de micropoesia EN3PALABRAS, la qual materialitza en forma de xapes, fent així que la màgia del llenguatge s’instal·li a la solapa transmetent conceptes, sensacions, estats d’ànim, voluntats… Combina l’activitat de microempresaria amb recitals en directe de creació pròpia… www.en3palabras.com   

 

 

 

 Felix Brunet Premi Nacional Francès (Associació Francesa de les Arts Prestidigitadores). Premi Nacional Espanyol de Grans Il·lusions (Sociedad Española de Ilusionismo). Premi “Pont de Plata” (Ajuntament de Besalú). Reconeixement del Cercle Màgic (Associació de Mags i Il·lusionistes Catalans). Reconeixement de contribució a la Màgia a Mèxic (Associación de Magos Queretanos). Ha realitzat més de dos mil espectacles en vuit països i els pot realitzar en cinc idiomes. www.mcfelix.net     

 

 

 

  

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS